Quickspin houdt van gaming!

Quickspin is een populaire Zweedse gamestudio die hoge kwaliteit videoslots ontwikkelt voor online casino’s over de hele wereld. Quickspin werkt met een team van gepassioneerde en enthousiaste bollebozen aan steeds weer vernieuwende spellen. Simpel gezegd; Quickspin ontwikkelt gewoon hele vette spellen!

Videoslots zijn hun specialiteit

Quickspin heeft een tamelijk indrukwekkende portfolio als we kijken naar het aantal spellen dat het bedrijf al op zijn naam heeft staan. De ontwikkelaars van deze spellen zijn namelijk zelf ook spelers en kunnen met die liefde voor gaming precies de spellen ontwikkelen waar spelers van dromen en op wachten. Precies deze persoonlijke liefde voor gaming maakt dat dit bedrijf zich onderscheidt van andere bedrijven.

Vele extra features en promoties

Reken op unieke en enerverende spellen van de hand van deze provider. Quickspin voegt heel wat leuks aan zijn spellen toe waaronder gratis spins en extra features die het voor spelers extra interessant maakt om de nieuwste videoslots van deze provider te ontdekken. Een drietal spellen die zeer de moeite van het ontdekken waard zijn hebben we hieronder uitgelicht.

The Wild Chase; speel de hoofdrol in je eigen speelfilm!

The Wild ChaseIn het videoslot The Wild Chase speel jij zelf de hoofdrol. Voor iedere speler die graag zijn eigen film leeft, is dit spel een echte aanrader. Het spel kent een zeer fraaie uitwerking en speelt super soepel weg. The Wild Chase is een 5 x 3 videoslot. Inzetten kan vanaf 0,25 eurocent. De symbolen zien eruit als knappe modellen. Maar ook is het spel verrijkt met weelderige sieraden, geldbiljetten en autosleutels die horen bij een luxe wagen.

The Wild Chase is een spel met zeer aantrekkelijke winkansen. Links boven de rollen zie je dit staan; x2, x3, x4 en x5 staan. Deze tekens geven aan dat er aan dit spel meerdere multipliers zijn toegevoegd. Dat is goed nieuws, want deze extra zorgt ervoor dat jouw winst zeer snel op kan lopen als een van deze multipliers in werking wordt gesteld.

Ook aan dit videoslot zijn vervangende wildsymbolen toegevoegd. Deze beïnvloeden de multipliers. Hoe meer wildsymbolen je op de rollen ziet verschijnen, hoe groter de kans dat er ook een multiplier actief wordt. Ten slotte zijn er aan dit spel ook Scatters toegevoegd. Deze leveren je met 3 stuks al een gratis spin op.

Razortooth; de tijger geeft prijzen weg!

RazotoothHet tweede spel waar we graag een beetje over opscheppen is het spel Razortooth. De graphics en de geluidseffecten van dit videoslot zijn opvallend goed uitgewerkt waardoor je als speler direct in het spel wordt gezogen. Razorthooth is een tijger en deze krachtpatser kom je graag tegen want hij heeft heel wat mooie prijzen weg te geven. Razorthooth ziet er angstaanjagend uit, maar hij verandert met zijn scherpe klauwen alleen symbolen in Wilds.

Het spel is verrijkt met vele extra’s en laat zich verder kenmerken door een weelde aan winlijnen. Wel eens van een online gokkast gehoord met 243 verschillende winmanieren? Eens moet de eerste keer zijn! Niet alleen heb je een uitzonderlijk aantal winlijnen, ook zijn er aan het spel vervangende wildsymbolen toegevoegd. Deze vervangen alle andere symbolen op de rollen om je winkansen lekker snel op te voeren. Het videoslot van de provider heeft 5 rollen. Meespelen kan vanaf 0,25 eurocent per spin. Symbolen zijn onder andere prachtige prehistorische dieren, maar ook kunnen waardevolle stenen op de rollen tot stilstand komen.

Tijdens het spel kan de Razorthooth tijger op ieder moment door het beeld springen. Hij laat 3 Wilds achter en dan ontvang je ook een gratis spin. Razorthooth heeft in totaal 2 verschillende Wilds weg te geven, te weten de standaard Wild en de Savage Wild. De Savage Wild komt enkel voor tijdens de 5 gratis spins, naast de standaard Wild. Razorthooth verandert met zijn sterke klauwen hele rollen in 1 grote Savage Wild. De gratis spins in het spel activeer je door Bonussymbolen op de rollen 1,3 en 5 tot stilstand te brengen.

Crystal Queen; de koningin van het ijs

Crystal QueenDe derde topper die we in het zonnetje willen zetten is de online gokkast Crystal Queen. Hier krijg je werkelijk kippenvel van. Crystal Queen staat namelijk helemaal in het teken van de vrieskou. In de besneeuwde wereld waar je als speler naar afreist maak je kennis met de koningin van de sneeuw. Maar je krijgt het snel warm van de belofte van vele interessante features en ongekend veel winlijnen. Als je het ijs laat breken kom je in een wereld terecht vol prijzen en kansen.

Crystal Queen telt 6 rijen. Dat is meteen iets waarin de online gokkast zich onderscheidt van andere spellen die meestal maar 5 rijen tellen. Het spel heeft een groot aantal van 56 verschillende winlijnen. Meespelen doe je al vanaf 0,50 eurocent per spin met een
maximale inzet van 100 euro. Het leuke aan dit spel is dat je begint te spelen met slechts 20 winlijnen en 3 rijen. Na iedere behaalde winlijn wordt er 1 rij ontdooid. Hiermee ontvang je 12 extra winlijnen en gaat ook de multiplier in werking.

Van de Wilds zijn er 2 in dit spel, namelijk de reguliere Wild en een Spreading Wild. De spreading Wild kan andere rollen in Wilds veranderen. Wat betreft de Scatters in dit spel; die leveren je met 3 stuks al 10 gratis spins op, en ook daarin onderscheidt het spel zich dus weer van andere spellen. Extra leuk is het feit dat je tijdens deze ronde meespeelt met alle 6 rijen. Ook dit spel van Quickspin is dus meer dan de moeite van het ontdekken waard!