Het originele Microsoft Xbox-videogamesysteem kwam in 2001 op de markt om te concurreren met Sony PlayStation en Nintendo GameCube. Het bevatte een speciaal ontworpen grafische processor, een 5 X dvd-station en werd aangedreven door een 733 MHz Pentium III centrale verwerkingseenheid. Het beschikte ook over vier gamepoorten, een Ethernet-netwerk en connectiviteit met internet.

Er zijn draadloze netwerken toegevoegd en de ATI grafische kaart verhoogt de weergavesnelheden correct.

Xbox-videogames

Xbox 360-verbeteringen maken het spel mogelijk met precieze details en spectaculaire graphics. De vraag naar nieuwe games voor Xbox 360 wordt snel gevuld met first-person shooter-spellen, realtime strategiespellen en rollenspellen. Als je net als de meeste gamers bent, kan je geld op zijn voordat je alle nieuwe games kunt krijgen die je wilt, maar er zijn andere manieren om dit spel te krijgen. Er zijn een aantal websites waarmee je Xbox 360-games voor minder en in sommige gevallen gratis kunt downloaden.

Deze site voor het downloaden van Xbox 360-games is vrij gemakkelijk te vinden. Voer gewoon een Google- of Bing-zoekopdracht uit naar ‘gratis Xbox 360-gamedownloads’. Je zou een groot aantal hits moeten krijgen. Sommige sites die Xbox 360-gamedownloads aanbieden, zijn volledig gratis. Deze sites hebben vaak zeer lage overdrachtssnelheden en downloaden ook spyware, adware en andere schadelijke malware op uw computer. Als u van plan bent om deze site te gebruiken, zorg er dan voor dat u een uitstekende antivirusbescherming heeft.

De beste keuze is naar mijn mening niet gratis, maar dichtbij genoeg. Voor slechts een kleine eenmalige lidmaatschapsbijdrage bieden sommige sites onbeperkte Xbox 360-gamedownloads van elke game in hun inventaris. Kijk rond totdat u een site vindt met de laagste eenmalige registratiekosten en begin met downloaden. Een andere optie is om een ​​site te gebruiken die downloads aanbiedt op een pay-per-download-basis. U betaalt meer per download, maar vindt meestal dat de site een hogere overdrachtssnelheid biedt.


Als je nog steeds de gratis downloadoptie voor Xbox 360-games overweegt, is er een andere manier om torrents te gebruiken. U kunt een softwaretoepassing genaamd 1 / 4Torrent gebruiken om deze torrents te downloaden. Als je niet bekend bent met torrent-software, volgt hier een korte samenvatting: de meeste functies die beschikbaar zijn met andere torrent-bitclients zijn aanwezig in 1/4 Torrent. Dit omvat bandbreedteprioriteit, planning, automatische RSS-download en DHT-hoofdlijn. Ondersteunt ook specificaties van gedeelde coderingsprotocollen en peer-uitwisselingen.

Torrent is geschreven om het meest efficiënt te zijn.

Neem geen schaarse systeembronnen over. Eigenlijk gebruikt het minder dan 6 MB geheugen. Uw computer zal niet weten dat hij bestaat. Met dit programma kun je Xbox 360-games downloaden, maar je hebt maar ongeveer 220 KB geheugen nodig.

De ontwikkelaars staan ​​erop de software gebruiksvriendelijk te maken, en dat is gelukt. In tegenstelling tot sommige softwarebedrijven die software te vroeg uitbrengen en vervolgens updates blijven sturen, geven deze ontwikkelaars hun software pas vrij als deze volledig is getest en gereed is.

lees ook FIFA-Game is de meest geprefereerde game van veel Master-games