FIFA-games liggen altijd dicht bij de harten van veel mensen. Speel dit wereldspel in je vrije tijd met je favoriete sportsterren en bouw ook je persoonlijke score op.

Games zijn een belangrijk onderdeel van elk mensenleven. En FIFA-games zijn al heel lang in opkomst. In ieder mens zit een sportman. Tegenwoordig hoor je elk tweede kind praten over een FIFA-voetbalwedstrijd. Iedereen wil spelen en deel uitmaken van het team. Het is niet voor iedereen mogelijk om aan jouw favoriete sport mee te doen, daarom is er FIFA online game voor jou beschikbaar.

FIFA Online Game

Voetbal, ook wel voetbal genoemd, is een favoriete sport van velen. Mensen voetballen als hobby en sommigen gaan er hun beroep van maken. Iedereen droomt ervan om te voetballen met wereldberoemde spelers als Beckham en Ronaldo. Je kunt ook met ze voetballen en dat ook nog eens in het comfort van je eigen huis. En dat allemaal dankzij FIFA-videogames, een reeks voetbalvideogames die jaarlijks door Electronic Arts worden uitgebracht onder de EA Sports-tag, kun je voetballen met hetzelfde enthousiasme en dezelfde sensatie, zonder dat je het voetbalveld hoeft te betreden. Je kunt deze game spelen op verschillende gameconsoles zoals PS3, Wii, Nintendo, Xbox 360 en vele anderen. Dit FIFA-spel heeft een licentie van de Vereniging die voetbal over de hele wereld regelt, FIFA.
Het WK vindt eens in de vier jaar plaats, maar met deze hele FIFA-gameserie kun je voetballen wanneer je maar wilt. Je kunt een manager of zelfs een speler zijn. Er zijn spellen voor alle niveaus van spelers, voor mensen die slechts beginners zijn tot de meest gevorderde spelers.

FIFA 13


De FIFA-serie begon in 1994 met de game FIFA 94 en heeft vandaag FIFA 13 bereikt. Elke serie heeft nieuwe functies, nieuwe ervaringen, ongeëvenaarde graphics en de beste animatie. Met FIFA Games doe je ervaring op en speel je ook diverse wereldtoernooien en zelfs FIFA World Cups. Om de game-ervaring te verbeteren en je enthousiasme te vergroten, heeft hij een licentie gekregen van de originele soundtrack van het WK.
Dit FIFA-voetbalspel moet heel verstandig worden gespeeld en je moet te allen tijde waakzaam zijn en de juiste vaardigheden op het juiste moment gebruiken.

Door simpelweg druk uit te oefenen op je tegenstander of een blessure te faken, kun je dit spel niet winnen. Je moet in staat zijn om de bal te verdedigen en er eigenaar van te worden, wat ertoe zal leiden dat je het spel wint. Door ze gewoon acrobatisch te doen, bereik je niets anders dan het spel verliezen. Dit is eigenlijk een meester-mindgame. En laat me je vertellen dat je je geest daarvoor niet onder de knie hoeft te krijgen, maar je moet het spel onder de knie krijgen door veel te oefenen
FIFA 13-videogames zijn ingebed met de beste technologie, animatie en graphics uit de FIFA-gameserie. Dit spel is ook verkrijgbaar op cd en dvd. Je kunt FIFA-games online kopen met de beste deals. Je kunt zelfs elke keer dat er een nieuwe serie wordt gelanceerd meer aan je collectie toevoegen.


De nieuwste FIFA-voetbalgame is FIFA 13 die alle prestaties en grilligheid van echt voetbal vastlegt, en wordt gemotiveerd door 5 moderniseringsveranderende games die kunstmatige intelligentie, balcontrole enz.
De FIFA World Cup 2010, die plaatsvond in Zuid-Afrika, is voorbij, maar de mensen zijn nog steeds in de feeststemming en genieten echt van hun tijd. Nu wacht iedereen op het WK voetbal van 2014, dat in Brazilië zal plaatsvinden. Dus, tot die tijd begin je met oefenen op de nieuwe FIFA Soccer-FIFA 13-gameserie.

lees ook Hoe MMORPG online games te vinden

SHARE
Previous articleTurboreel
Next articleHoe MMORPG online games te vinden