Playstation 3 is erg populair vanwege de compatibele functies en de beschikbaarheid van games. Deze gameconsole heeft een lijst met games en de aanbevolen Top 7-games zullen je game-ervaring leuker maken.

Het kiezen van de top 7 games voor PlayStation 3 is een moeilijke taak uit de overvloed aan beschikbare games, omdat alle games de verwachtingen van de meeste spelers overtreffen. Compatibiliteit bewijst dat dit spel een keuze is uit vele, maar kan van persoon tot persoon verschillen.

PlayStation-games

1. Little Big Planet- Dit is een puzzelvideogame en is erg populair, vooral omdat het de mogelijkheid biedt om een ​​individuele wereld te creëren door het karakter en de persoonlijke ruimte van de speler te veranderen. In het spel Little Big Planet besturen maximaal vier spelers hun personage (Sackboy) om over verschillende niveaus te bewegen, puzzels op te lossen om de eindbestemming te bereiken en valstrikken en vijanden te vermijden. Eenvoudige bediening, opvallende beelden, grappige en leuke personages zijn enkele van de functies die jong en oud met plezier zullen spelen.

2. Resistance 2 – dit is een ideaal cadeau voor mensen die houden van oorlogsgames boordevol actie, omdat dit een first-person videoschietspel is. De hoofdpersoon Nathan Hale gaat naar de VS om Xbox te vechten tegen de Chimera, die is gelanceerd aan de oost- en westkust, een grootschalige invasie.

3. Call of Duty-World – voor degenen die van oorlogsspellen houden, is dit een spel dat je moet hebben omdat het kracht en munitie vereist, maar tactische vaardigheden en intelligentie maken ook een briljant spel. Spectaculaire beelden en effecten in het spel zijn de beste op de markt.

4. Fallout 3 – biedt een spannend spel voor een gekke wereld na een nucleaire ondergang en vechten tegen mutanten en radioactieve omgevingen om te overleven. Deze game houdt spelers zeker op het puntje van hun stoel en voert de vierde plaats in de top 7 games voor PlayStation 3 uit.

5. Mirror’s Edge – Dit is een first-person actievideogame-avontuur voor één speler en het is de moeite waard om zo iemand te geven die te maken heeft met spannende en opwindende avonturen. Mirror’s Edge neemt de rol van geloof op zich en vermijdt de handen van de wet, en dit wordt effectief gedaan door te rennen, onder de barrière door te glijden, op de richel te slingeren, tegen de muur te lopen, te springen, te vechten en meer bewegingsvrijheid te hebben. Dit spel wordt gereguleerd in een samenleving waar communicatie wordt gecontroleerd en gecontroleerd door een gecentraliseerd regime, en dus wordt een netwerk van hardlopers, waaronder geloof (de hoofdpersoon), gebruikt om berichten over te brengen zonder overheidstoezicht. Snelheid en beweging zijn twee factoren die dit spel tot een spel maken waar veel mensen van houden.

6. Valkyria Chronicles – dit is goed voor mensen die verhaalspellen, graphics en gameplay echt weten te waarderen. Valkyria Chronicles is een lust voor het oog en ook spannend omdat het een tactisch rollenspel is. Dit spel vond plaats op Europa, in 1935, de Europese versie van fictie. De Galliërs werden aangevallen vanuit andere vijandige naties, vanwege de grote voorraad Ragnite-erts, dat in sterke brandstof kon veranderen.

7. Dead Space-it is een horror Survival third-person shooter-videogame en is gerelateerd aan het gebruik van beproefde formules om buitenaardse wezens in de ruimte te bestrijden. De speler neemt de rol aan van wetenschapper Isaac Clarke, die vecht tegen polymorf, een buitenaards virus dat mensen verandert in misvormde buitenaardse monsters genaamd ‘Necromorph’. Deze game blinkt uit tussen veel andere games, vooral omdat de graphics en kracht worden benadrukt zoals telekinese.

lees ook Het beste Wii Fitness-spel